To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Musiikkipalveluihin yhdistäminen ja oletuspalvelun valitseminen

Voit yhdistää musiikkipalveluja ja valita oletusmusiikkipalvelun. Oletuspalvelua käytetään ensimmäisenä, kun se on mahdollista.

Musiikkipalveluiden yhdistäminen

1. Varmista, että mobiililaitteesi tai tablettisi on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon tai linkitetty samaan tiliin kuin kaiutin tai näyttö.
  2. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  3. Napauta tiliäsi.
  4. Varmista, että näkyvissä oleva Google-tili on sama, jonka olet linkittänyt Google-laitteeseen. Jos tili on oikea, sulje tili-ikkuna napauttamalla . Jos haluat vaihtaa tiliä, napauta avattavaa valikkoa ja valitse sitten toinen tili tai Lisää toinen tili.

5. Sulje tili-ikkuna napauttamalla .
  6. Valitse Asetukset .
  7. Valitse Palvelut-kohdasta Musiikki.
  8. Valitse oletuspalvelu koskettamalla haluamaasi musiikkipalvelua. Assistant käyttää tätä palvelua, kun sanot "Hey Google, play music".
    Jos musiikkipalvelua ei näy listalla, varmista, että olet ladannut sovelluksen ja kirjautunut sisään.
  9. Lisää musiikkipalveluja ‐kohdassa voit linkittää muita saatavilla olevia palveluita ja poistaa niiden linkityksiä. Linkitä palvelu tai poista sen linkitys napauttamalla.

Huom. Google Nest- ja Home-laitteet tukevat kaikissa palveluissa tällä hetkellä yhtä tiliä striimauspalvelua kohden.

Katso, miten voit kuunnella musiikkia Google Nest- ja Google Home ‑kaiuttimilla ja ‑näytöillä.