Velg nyhetskilder

Du kan velge nyhetskilder og tilpasse rekkefølgen de spilles i.

Velg nyhetskilder

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket som Google Home-enheten.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk på Konto  nederst til høyre på startskjermen.

4. Trykk på Innstillinger og deretter  Tjenester-fanen og deretter Nyheter.
  5. Du ser en liste over nyhetskilder som spilles når du sier «Ok Google, hør på nyhetene».

Endre rekkefølgen på nyhetskildene

1. Trykk på Endre rekkefølgen og deretter trykk og hold på linjeikonet ved siden av nyhetskilden.
  2. Dra nyhetskilden oppover eller nedover.

Legg til nyhetskilder

1. Trykk på Legg til nyhetskilder.
  2. Trykk på avmerkingssymbolet ved siden av kildene du vil legge til.

Dette kan du høre på

Her er noen nyhetskategorier:

Generelle nyheter

Næringsliv

Teknologi Vitenskap
Sport Helse
Utenriks Kunst og livsstil
Politikk Underholdning

Her finner du mer informasjon om hvordan du hører på nyheter på Google Home.