De nieuwsfunctionaliteit aanpassen

Je kunt de gewenste nieuwsbronnen selecteren en de nieuwsindeling aanpassen op je speaker of scherm voor Google Nest of Home.

Je nieuwsvoorkeuren aanpassen

1. Zorg dat je mobiele apparaat of tablet is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk of aan hetzelfde account is gekoppeld als je speaker of scherm.
  2. Open de Google Home-app Google Home-app.
  3. Tik rechtsboven op je account.
  4. Ga na of het Google-account dat je ziet, het account is dat is gekoppeld aan je speaker of scherm. Als je van account wilt wisselen, tik je op een ander account of op Nog een account toevoegen.
  5. Tik op Instellingen voor de Assistent Nieuws.
  6. Voeg nieuwsbronnen toe of verwijder ze.

Je indeling voor nieuwsplaylists wijzigen

Belangrijk: Deze functie is alleen beschikbaar in de Verenigde Staten.

1. Zorg dat je mobiele apparaat of tablet is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk of aan hetzelfde account is gekoppeld als je speaker of scherm.
  2. Open de Google Home-app Google Home-app.
  3. Tik rechtsboven op je account.
  4. Ga na of het Google-account dat je ziet, het account is dat is gekoppeld aan je speaker of scherm. Als je van account wilt wisselen, tik je op een ander account of op Nog een account toevoegen.
  5. Tik op Instellingen voor de Assistent Nieuws.
  6. Tik op Indeling van nieuwsplaylist wijzigen om aan te geven welke nieuwsindeling je wilt.

Naar het nieuws luisteren op je speaker of scherm