Je nieuwsbronnen kiezen

Je kunt je nieuwsbronnen kiezen en de volgorde aanpassen waarin ze worden afgespeeld.

Je nieuwsbronnen kiezen

1. Zorg dat je mobiele apparaat of tablet is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als je Google Home-apparaat.
  2. Open de Google Home-app Google Home-app.
  3. Tik rechtsonder in het startscherm op Account .

4. Tik op Instellingen en dan tabblad 'Services' en dan Nieuws.
  5. Je ziet een lijst met nieuwsbronnen die worden afgespeeld wanneer je 'Oké Google, luister naar het nieuws' zegt.

De volgorde van nieuwsbronnen wijzigen

1. Tik op Volgorde wijzigen en dan tik op de hashmark naast de nieuwsbron en houd deze vast.
  2. Sleep de nieuwsbron omhoog of omlaag.

Nieuwe bronnen toevoegen

1. Tik op Nieuwsbronnen toevoegen.
  2. Tik op het vinkje naast de bronnen die je wilt toevoegen.

Waarnaar je kunt luisteren

Nieuwscategorieën omvatten:

Algemeen nieuws

Bedrijven

Technologie Wetenschap
Sport Gezondheid
Wereld Kunst en lifestyle
Politiek Entertainment

Bekijk meer informatie over hoe je op de Google Home naar nieuws kunt luisteren.