De nieuwsfunctionaliteit aanpassen

Je kunt de gewenste nieuwsbronnen selecteren en de nieuwsindeling aanpassen op je Google Nest- en Google Home-apparaten.

Je nieuwsvoorkeuren aanpassen

1. Zorg dat je mobiele apparaat of tablet is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als je Google Nest- of Google Home-apparaat.
  2. Open de Google Home-app Google Home-app.
  3. Tik op Instellingen Meer instellingen Nieuws.
  4. Voeg nieuwsbronnen toe of verwijder ze.​

Je indeling voor nieuwsplaylists wijzigen

Belangrijk: Deze functie is alleen beschikbaar in de VS.

1. Zorg dat je mobiele apparaat of tablet is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als je Google Nest- of Google Home-apparaat.
  2. Open de Google Home-app Google Home-app.
  3. Tik op Instellingen Meer instellingen Nieuws.
  4. Tik op Indeling van nieuwsplaylist wijzigen om aan te geven aan welke nieuwsindeling je de voorkeur geeft.

Bekijk meer informatie over hoe je op de Google Nest en Google Home naar nieuws kunt luisteren.