De nieuwsfunctionaliteit aanpassen

Je kunt de gewenste nieuwsbronnen selecteren en de nieuwsindeling aanpassen op je Google Nest- en Google Home-apparaten.

Je nieuwsvoorkeuren aanpassen

1. Zorg dat uw mobiele apparaat of tablet is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk of gekoppeld aan hetzelfde account als uw speaker of scherm voor Google Nest of Home.
  2. Open de Google Home-app Google Home-app.
  3. Tik rechtsboven op je account.
  4. Controleer of het weergegeven Google-account het account is dat is gekoppeld aan je Google Home- of Google Nest-apparaat. Als je van account wilt wisselen, tik je op een ander account of op Nog een account toevoegen.
  5. Tik op Instellingen voor Assistent  Nieuws.
  6. Voeg nieuwsbronnen toe of verwijder ze.

Je indeling voor nieuwsplaylists wijzigen

Belangrijk: Deze functie is alleen beschikbaar in de VS.

1. Zorg dat uw mobiele apparaat of tablet is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk of gekoppeld aan hetzelfde account als uw speaker of scherm voor Google Nest of Home.
  2.  Open de Google Home-app Google Home-app.
  3. Tik rechtsboven op je account.
  4. Controleer of het weergegeven Google-account het account is dat is gekoppeld aan je Google Home- of Google Nest-apparaat. Als je van account wilt wisselen, tik je op een ander account of op Nog een account toevoegen.
  5. Tik op Instellingen voor Assistent  Nieuws.
  6. Tik op Indeling van nieuwsplaylist wijzigen om aan te geven aan welke nieuwsindeling je de voorkeur geeft.

Bekijk meer informatie over hoe je op de Google Nest en Google Home naar nieuws kunt luisteren.