To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Tilpas din nyhedsoplevelse

Du kan vælge dine foretrukne nyhedskilder og tilpasse nyhedsformatet på din Google Nest- eller Google Home-højttaler eller -skærm.

Tilpas dine nyhedspræferencer

1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er tilknyttet den samme konto som din højttaler eller skærm.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryk på din konto.
  4. Tjek, at den viste Google-konto er den, der er knyttet til din højttaler eller skærm. Hvis det er den rigtige konto, skal du trykke på Luk for at vende tilbage til den forrige skærm.

• Du kan skifte konto ved at trykke på trekanten ud for Google-kontoen og derefter trykke på en anden konto eller på Tilføj en anden konto.
  5. Tryk på Indstillinger for Assistent og så Nyheder.
  6. Tilføj eller fjern nyhedskilder.

Skift playlisteformat for nyheder

Vigtigt! Denne funktion er kun tilgængelig i USA.

1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er tilknyttet den samme konto som din højttaler eller skærm.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryk på din konto.
  4. Tjek, at den viste Google-konto er den, der er knyttet til din højttaler eller skærm. Hvis det er den rigtige konto, skal du trykke på Luk for at vende tilbage til den forrige skærm.

• Du kan skifte konto ved at trykke på trekanten ud for Google-kontoen og derefter trykke på en anden konto eller på Tilføj en anden konto.
  5. Tryk på Indstillinger for Assistentog så Nyheder.
  6. Du kan angive, hvilket nyhedsformat du foretrækker, ved at trykke på Skift playlisteformat for nyheder.

Lyt til nyheder på din højttaler eller skærm