Tilpas din nyhedsoplevelse

Du kan vælge dine foretrukne nyhedskilder og tilpasse nyhedsformatet på dine Google Nest- og Google Home-enheder.

Tilpas dine nyhedspræferencer

1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er tilknyttet den samme konto som din højttaler eller skærm.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryk på din konto øverst til højre.
  4. Tjek, at den viste Google-konto er den, der er knyttet til din højttaler eller skærm. Hvis du vil skifte konto, kan du trykke på en anden konto eller på Tilføj en anden konto.
  5. Tryk på Indstillinger for Assistent  Nyheder.
  6. Tilføj eller fjern nyhedskilder.

Skift playlisteformat for nyheder

Vigtigt! Denne funktion er kun tilgængelig i USA.

1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er tilknyttet den samme konto som din højttaler eller skærm.
  2.  Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryk på din konto øverst til højre.
  4. Tjek, at den viste Google-konto er den, der er knyttet til din højttaler eller skærm. Hvis du vil skifte konto, kan du trykke på en anden konto eller på Tilføj en anden konto.
  5. Tryk på Indstillinger for Assistent  Nyheder.
  6. Du kan angive, hvilket nyhedsformat du foretrækker, ved at trykke på Skift playlisteformat for nyheder.

Se, hvordan du hører nyheder på din højttaler eller skærm.