To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Ändra din hem- och jobbadress i Google Home-appen

Du kan använda hem- och jobbadressen i Google-kontot för att anpassa upplevelsen i Googles produkter.  Du kan redigera hem- och jobbadressen när som helst i ditt Google-konto

Viktigt! Hem- och jobbadressen är inte samma som du har angett i Google Home-appen för ditt hem. Om du vill uppdatera den fysiska platsen för dina Google-enheter läser du om hur du ändrar adressen för dina Google-enheter.

Ändra hem- och jobbadress i Google-kontot

Du kan redigera hem- och jobbadressen när som helst i ditt Google-konto.

1. Öppna inställningarna för hemmet eller arbetet i Google-kontot.

2. Logga in på Google-kontot.

3. Redigera adressen.

Ändra hem- och jobbadressen i Google Home-appen

1. Öppna Google Home-appen Google Home-appen.

2. Tryck på kontot uppe till höger.

3. Kontrollera att Google-kontot som visas är kontot som är länkat till Google-enheten.

• Du byter konto genom att trycka på triangeln bredvid Google-kontot och sedan trycka på ett annat konto eller Lägg till ytterligare ett konto.

4. Tryck på Hantera ditt Google-konto följt av Personliga uppgifter.

5. Tryck på Hemma eller Arbete under Adresser.

6. Ange din adress.

7. Tryck på Spara.

8. Om du vill ta bort en hem- eller jobbadress trycker du på Ta bort.