Ändra hem- och jobbadress

Din hem- och jobbadress synkroniseras med inställningarna för Google Maps på din mobila enhet. Du kan även ange adresserna manuellt.

Ändra hem- och jobbadress

1. Kontrollera att telefonen eller surfplattan är ansluten till samma Wi-Fi-nätverk eller länkad till samma konto som högtalaren eller skärmen.
  2. Öppna Google Home-appen Google Home app.
  3. Tryck på kontot uppe till höger.
  4. Kontrollera att Google-kontot som visas är kontot som är länkat till högtalaren eller skärmen. Du byter konto genom att trycka på ett annat konto eller på Lägg till ytterligare ett konto.
  5. Tryck på Assistent-inställningar följt av Dina platser.
  6. Om du vill redigera en hem- eller jobbadress trycker du på den befintliga adressen följt av skriver en ny adress följt av OK.
  7. Om du vill ta bort en hem- eller jobbadress trycker du på Ta bort Ta bort bredvid adressen.