To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Endre hjemsted og arbeidssted i Google Home-appen

Med hjemme- og jobbadressene i Google-kontoen din kan du gi opplevelsen av flere Google-produkter et personlig preg. Du kan endre hjemsted og arbeidssted når som helst i Google-kontoen din

Viktig: Hjemstedet og arbeidsstedet ditt er ikke det samme som adressen du har angitt for hjemmet ditt i Google Home-appen. For å oppdatere den fysiske posisjonen til Google-enhetene dine, finn ut hvordan du endrer adressen til Google-enhetene dine.

Endre hjemsted og arbeidssted i Google-kontoen din

Du kan endre hjemsted og arbeidssted når som helst i Google-kontoen din.

1. Gå til innstillingene for hjemmeadresse eller jobbadresse i Google-kontoen din.

2. Logg på Google-kontoen din.

3. Endre adressen.

Endre hjemsted og arbeidssted i Google Home-appen

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.

2. Øverst til høyre trykker du på kontoen din.

3. Bekreft at Google-kontoen du ser, er den som er knyttet til Google-enheten din.

• For å bytte konto, trykk på trekanten ved siden av Google-kontoen og så på en annen konto eller Legg til en ny konto.

4. Trykk på Administrer Google-kontoen din etterfulgt av Personopplysninger.

5. Under «Adresser» trykker du på Hjemme eller Jobb.

6. Skriv inn adressen din.

7. Trykk på Lagre.

8. For å fjerne en hjemme- eller jobbadresse, trykk på Fjern.