Endre hjemsted og arbeidssted

Hjem- og arbeidsstedene dine er synkronisert med Google Maps-innstillingene på mobilenheten din. Men du kan også angi adressene manuelt.

Endre hjemsted og arbeidssted

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket som Google Home-enheten.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home app.
  3. Nederst til høyre på startskjermen trykker du på Konto
  4. Bekreft at Google-kontoen du ser, er den som er knyttet til Google Home.  For å bytte konto, trykk på trekanten ved siden av kontonavnet.
  5. Trykk på Innstillinger og så Dine steder.
  6. For å endre en hjemmeadresse eller jobbadresse, trykk på den og så skriv inn en ny adresse og så trykk på OK.
  7. For å fjerne en hjemmeadresse eller jobbadresse, trykk på Fjern Fjern ved siden av den.