Endre hjemsted og arbeidssted

Hjem- og arbeidsstedene dine er synkronisert med Google Maps-innstillingene på mobilenheten din. Men du kan også angi adressene manuelt.

Endre hjemsted og arbeidssted

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket eller koblet til den samme kontoen som høyttaleren eller -skjermen.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home app.
  3. Øverst til høyre trykker du på kontoen din.
  4. Sjekk at Google-kontoen du ser, er den som er knyttet til høyttaleren eller skjermen din. For å bytte konto, trykk på en annen konto eller Legg til en annen konto.
  5. Trykk på Assistent-innstillinger og så Dine steder.
  6. For å endre en hjemmeadresse eller jobbadresse, trykk på den nåværende adressen og så legg inn en ny adresse og så Ok.
  7. For å fjerne en hjemmeadresse eller jobbadresse, trykk på Fjern Fjern ved siden av adressen.