Je thuis- en werklocaties wijzigen

Je thuis- en werklocaties worden gesynchroniseerd met de instellingen voor Google Maps op je mobiele apparaat. Je kunt deze adressen echter handmatig instellen.

Je thuis- en werklocaties wijzigen

1. Zorg ervoor dat je mobiele apparaat of tablet is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als je speaker of scherm voor Google Nest of Google Home.
  2. Open de Google Home-app Google Home app.
  3. Tik rechtsboven op je account.
  4. Controleer of het weergegeven Google-account het account is dat is gekoppeld aan je Google Home- of Google Nest-apparaat. Als je van account wilt wisselen, tik je op een ander account of op Nog een account toevoegen.
  5. Ga terug naar het startscherm.
  6. Tik op Instellingen  en vervolgens Meer instellingen.
  7. Tik op Mijn plaatsen.
  8. Als je een thuis- of werkadres wilt bewerken, tik je op het huidige adres en vervolgens geef een nieuw adres op OK.
  9. Als je een thuis- of werkadres wilt verwijderen, tik je naast het adres op Verwijderen Verwijderen.