Je thuis- en werklocaties wijzigen

Je thuis- en werklocaties worden gesynchroniseerd met de instellingen voor Google Maps op je mobiele apparaat. Je kunt deze adressen echter handmatig instellen.

Je thuis- en werklocaties wijzigen

1. Zorg dat je mobiele apparaat of tablet is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk of aan hetzelfde account is gekoppeld als je speaker of scherm.
  2. Open de Google Home-app Google Home app.
  3. Tik rechtsboven op je account.
  4. Ga na of het Google-account dat je ziet, het account is dat is gekoppeld aan je speaker of scherm. Als je van account wilt wisselen, tik je op een ander account of op Nog een account toevoegen.
  5. Tik op Instellingen voor de Assistent en dan Je plaatsen.
  6. Als je een woon- of werkadres wilt bewerken, tik je op het huidige adres en dan geef een nieuw adres op en dan OK.
  7. Als je een woon- of werkadres wilt verwijderen, tik je naast het adres op Verwijderen Verwijderen.