Je thuis- en werklocaties wijzigen

Je thuis- en werklocaties worden gesynchroniseerd met de instellingen voor Google Maps op je mobiele apparaat. Je kunt deze adressen echter handmatig instellen.

Je thuis- en werklocaties wijzigen

1. Zorg dat je mobiele apparaat of tablet is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als je Google Home-apparaat.
  2. Open de Google Home-app Google Home app.
  3. Tik rechtsonder in het startscherm op Account
  4. Controleer of het vermelde Google-account het account is dat aan de Google Home is gekoppeld.  Als je van account wilt wisselen, klik je op het driehoekje naast de accountnaam.
  5. Tik op Instellingen en dan Mijn plaatsen.
  6. Als je een woon- of werkadres wilt bewerken, tik je op het huidige adres en dan typ een nieuw adres en dan OK.
  7. Als je een woon- of werkadres wilt verwijderen, tik je naast het adres op Verwijderen Verwijderen.