Rediger dine hjemme- og arbejdsadresser

Dine hjemme- og arbejdsadresser synkroniseres med Google Maps-indstillingerne på din mobilenhed. Du kan dog også angive disse adresser manuelt.

Rediger dine hjemme- og arbejdsadresser

1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er tilknyttet den samme konto som din højttaler eller skærm.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  3. Tryk på din konto øverst til højre.
  4. Tjek, at den viste Google-konto er den, der er knyttet til din højttaler eller skærm. Hvis du vil skifte konto, kan du trykke på en anden konto eller på Tilføj en anden konto.
  5. Tryk på Indstillinger for Assistent og derefter Dine steder.
  6. Du kan redigere en hjemme- eller arbejdsadresse ved at trykke på den nuværende adresse og derefter indtaste en ny adresse og derefter OK.
  7. Du kan fjerne en hjemme- eller arbejdsadresse ved at trykke på Fjern Fjern ud for adressen.