To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Skift din hjemme- eller arbejdsadresse i Google Home-appen

Du kan bruge din Google-kontos hjemme- og arbejdsadresser til at få en personligt tilpasset brugeroplevelse i Google-produkter. Du kan til enhver tid ændre din hjemme- eller arbejdsadresse på din Google-konto

Vigtigt! Din hjemme- og arbejdsadresse er ikke den samme som den adresse, der er angivet for dit hjem i Google Home-appen. Hvis du vil opdatere den fysiske lokation for dine Google-enheder, kan du se, hvordan du ændrer adressen på dine Google-enheder.

Skift din hjemme- eller arbejdsadresse på din Google-konto

Du kan til enhver tid ændre din hjemme- eller arbejdsadresse på din Google-konto.

1. Gå til indstillingerne for din hjemme- eller arbejdsadressen på din Google-konto.

2. Log ind på din Google-konto.

3. Rediger din adresse.

Skift hjemme- eller arbejdsadresse i Google Home-appen

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.

2. Tryk på din konto øverst til højre.

3. Verificer, at den viste Google-konto er den, der er knyttet til din Google-enhed.

• Du kan skifte konto ved at trykke på trekanten ud for Google-kontoen og derefter trykke på en anden konto eller på Tilføj en anden konto.

4. Tryk på Administrer din Google-konto og så Personlige oplysninger.

5. Tryk på Hjem eller Arbejde under "Adresser".

6. Angiv din adresse.

7. Tryk på Gem.

8. Du kan fjerne en hjemme- eller arbejdsadresse ved at trykke på Fjern.