Apparaatnamen wijzigen in de Google Home-app

Je kunt de namen van je apparaten wijzigen zodat je apparaten die je instelt in de Google Home-app, makkelijker kunt herkennen en bedienen.

De apparaatnaam wijzigen

Speakers en schermen

1.  Zorg dat je mobiele apparaat of tablet is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk of aan hetzelfde account is gekoppeld als je speaker of scherm.
  2. Open de Google Home-app Google Home app.
  3. Tik op het apparaat dat je wilt bewerken.
  4. Tik rechtsboven op Instellingen  en dan Apparaatgegevens en dan Apparaatnaam.
  5. Geef een nieuwe naam op en dan tik op Opslaan.

Nest-apparaten

Opmerking: Dit is alleen van toepassing als je je apparaat hebt ingesteld in de Google Home-app. Als je je apparaat hebt ingesteld in de Nest-app, lees je hoe je de locatie of de naam van de ruimte van je Nest-product wijzigt in de Nest-app.

1. Zorg dat je mobiele apparaat of tablet is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk of gekoppeld aan hetzelfde account als je Nest-apparaat.
  2. Open de Google Home-app Google Home app.
  3. Tik op het apparaat dat je wilt bewerken.
  4. Tik rechtsboven op Instellingen  Apparaatgegevens en dan Apparaatnaam.
  5. Geef een nieuwe naam op en dan tik op Opslaan.