To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Apparaatnamen wijzigen in de Google Home-app

Je kunt de namen van je apparaten wijzigen zodat je apparaten die je instelt in de Google Home-app, makkelijker kunt herkennen en bedienen.

De apparaatnaam wijzigen

Speakers en schermen

1.  Zorg dat je mobiele apparaat of tablet is gekoppeld aan hetzelfde account als je speaker of scherm.
  2. Open de Google Home-app .
  3. Tik op Favorieten of Apparaten .
  4. Houd je vinger op de tegel van het apparaat tik op Instellingen  of Meer More menu tik op Instellingen .
  5. Tik op Apparaatgegevens en dan Naam.
  6. Voer een nieuwe naam in en dan tik op Opslaan.

Nest-apparaten

Opmerking: Dit is alleen van toepassing als je je apparaat hebt ingesteld in de Google Home-app. Als je je apparaat hebt ingesteld in de Nest-app, lees je hoe je de locatie of de naam van de ruimte van je Nest-product wijzigt in de Nest-app.

1. Zorg dat je mobiele apparaat of tablet is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk of gekoppeld aan hetzelfde account als je Nest-apparaat.
  2. Open de Google Home-app .
  3. Tik op Favorieten of Apparaten .
  4. Houd je vinger op de tegel van het apparaat tik op Instellingen  of Meer More menu tik op Instellingen .
  5. Tik op Apparaatgegevens en dan Naam.
  6. Voer een nieuwe naam in en dan tik op Opslaan.