Konfigurer betalings- og leveringsinformasjonen din

Du kan angi betalingsinformasjon og leveringsadresse for pakker, dagligvarer og andre varer du kjøper ved hjelp av Google-assistenten.

• For å kjøpe må du bo i USA.
  • Disse betalingsinnstillingene gjelder for alle Google Assistent-enhetene dine.

Konfigurer betalings- og leveringsinformasjonen din

Konfigurer betalings- og leveringsinformasjonen din
  1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk på kontoen din øverst til høyre.
  3. Sjekk at Google-kontoen du ser, er den som er knyttet til høyttaleren eller skjermen din. For å bytte konto, trykk på en annen konto eller Legg til en annen konto.
  4. Trykk på Assistent-innstillinger  Betalinger og så Neste.
  5. Legg inn informasjonen om betalingsmåten din.
    1. Hvis du allerede har lagt til en ny betalingsmåte for en annen Google-tjeneste, for eksempel Google Play, kan du trykke på den aktuelle betalingsmåten for å bruke den med Google Shopping.
    2. Hvis du vil legge til en betalingsmåte, trykker du på Legg til kreditt- eller debetkort.
      1. Skriv inn kortinformasjon, navn og gateadresse for fakturering samt telefonnummer. Gå gjennom detaljene for kortet, og trykk på Lagre  ​
  6. Legg til leveringsadressen din:
    1. Hvis du allerede har lagt til en leveringsadresse for en annen Google-tjeneste, kan du velge den her også. Trykk på Neste.
    2. Hvis du vil legge til en adresse, kan du trykke på Legg til ny adresse
      1. Skriv inn navn, leveringsadresse og telefonnummer. Trykk på Lagre  ​
  7. Velg betalingsinnstillinger for assistenten.
    1. Slå Tillat betalinger med Google-assistentenOn eller av Off.
    2. Slå Bekreft identiteten din før du betalerOn eller av Off.
    3. Slå Bruk fingeravtrykk for å bekrefte identitetenOn eller av Off.
    4. Trykk på Ferdig

Endre sikkerhetsinnstillingene

Trinn 1: Velg om du vil godkjenne kjøp

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket eller koblet til den samme kontoen som høyttaleren eller skjermen.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk på kontoen din øverst til høyre.
  4. Trykk på Assistent-innstillinger og så Betalinger og så Godkjenning av kjøp.
  5. Velg Krev alltid bekreftelse eller Ikke krev bekreftelse.

Trinn 2: Velg om du vil bruke fingeravtrykk

Du kan godkjenne alle kjøp med fingeravtrykket ditt. Hvis du ikke bruker fingeravtrykket, blir du bedt om å godkjenne kjøp ved å skrive inn passordet for Google-kontoen din.

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket eller koblet til den samme kontoen som høyttaleren eller skjermen.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk på kontoen din øverst til høyre.
  4. Trykk på Assistent-innstillinger og så Betalinger.
  5. Slå på Bekreft hvem du er, før du betaler.
  6. Slå på Bekreft med fingeravtrykket eller ansiktet.

Endre betalings- eller leveringsinformasjon

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket eller koblet til den samme kontoen som høyttaleren eller skjermen.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk på kontoen din øverst til høyre.
  4. Trykk på Assistent-innstillinger  Betalinger.
  5. Her kan du
    • trykke på Betalingsmåte og velge eller legge til et kort
    • trykke på Leveringsadresse og velge eller legge til en adresse

Slå betalinger av eller på

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket eller koblet til den samme kontoen som høyttaleren eller skjermen.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk på kontoen din øverst til høyre.
  4. Trykk på Assistent-innstillinger  Betalinger.
  5. Slå Betal med assistenten av eller på.