Konfigurer betalings- og leveringsinformasjonen din

Du kan angi betalingsinformasjon og leveringsadresse for pakker, dagligvarer og andre varer du kjøper ved hjelp av Google-assistenten.

• For å kjøpe må du bo i USA.
  • Disse betalingsinnstillingene gjelder for alle Google Assistent-enhetene dine.

Konfigurer betalings- og leveringsinformasjonen din

Konfigurer betalings- og leveringsinformasjonen din
  1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Øverst til høyre trykker du på kontoen din.
  3. Sjekk at Google-kontoen du ser, er den som er knyttet til høyttaleren eller skjermen din. For å bytte konto, trykk på en annen konto eller Legg til en annen konto.
  4. Trykk på Assistent-innstillinger  Betalinger etterfulgt av Neste.
  5. Legg inn informasjonen om betalingsmåten din etterfulgt av, og følg veiledningen i appen.

Endre sikkerhetsinnstillingene

Trinn 1: Velg om du vil godkjenne kjøp

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket eller koblet til den samme kontoen som høyttaleren eller -skjermen.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk på kontoen din øverst til høyre.
  4. Trykk på Assistent-innstillinger etterfulgt av Betalinger etterfulgt av Godkjenning av kjøp.
  5. Velg Krev alltid bekreftelse eller Ikke krev bekreftelse.

Trinn 2: Velg om du vil bruke fingeravtrykk

Du kan godkjenne alle kjøp med fingeravtrykket ditt. Hvis du ikke bruker fingeravtrykket, blir du bedt om å godkjenne kjøp ved å skrive inn passordet for Google-kontoen din.

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket eller koblet til den samme kontoen som høyttaleren eller -skjermen.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk på kontoen din øverst til høyre.
  4. Trykk på Assistent-innstillinger etterfulgt av Betalinger etterfulgt av Godkjenning av kjøp.
  5. Velg Krev alltid bekreftelse eller Ikke krev bekreftelse.
  6. Slå Bekreft med fingeravtrykk av eller på.

Endre betalings- eller leveringsinformasjon

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket eller koblet til den samme kontoen som høyttaleren eller -skjermen.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk på kontoen din øverst til høyre.
  4. Trykk på Assistent-innstillinger etterfulgt av Betalinger.
  5. Her kan du
    • trykke på Betalingsmåte og velge eller legge til et kort
    • trykke på Leveringsadresse og velge eller legge til en adresse

Slå betalinger av eller på

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket eller koblet til den samme kontoen som høyttaleren eller -skjermen.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk på kontoen din øverst til høyre.
  4. Trykk på Assistent-innstillinger etterfulgt av Betalinger.
  5. Slå Betal med assistenten av eller på.