Angiv dine betalings- og leveringsoplysninger

Du kan angive dine betalingsoplysninger og din leveringsadresse til pakker, dagligvarer og andre varer, du køber via Google Assistent.

• Du skal bo i USA for at foretage køb.
  • Disse betalingsindstillinger gælder for alle dine Google Assistent-enheder.

Angiv dine betalings- og leveringsoplysninger

Angiv dine betalings- og leveringsoplysninger
  1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på din konto øverst til højre.
  3. Tjek, at den viste Google-konto er den, der er knyttet til din højttaler eller skærm. Hvis du vil skifte konto, kan du trykke på en anden konto eller på Tilføj en anden konto.
  4. Tryk på Indstillinger for Assistent  Betalinger og derefter Næste.
  5. Angiv oplysningerne om din betalingsmetode.
    1. Hvis du allerede har tilføjet en ny betalingsmetode for en anden Google-tjeneste, f.eks. Google Play, skal du trykke på denne betalingsmetode for at bruge den til Google Shopping.
    2. Hvis du vil tilføje en betalingsmetode, skal du trykke på Tilføj et betalingskort.
      1. Angiv kortoplysningerne, faktureringsnavnet, faktureringsadressen og telefonnummeret. Tjek, at kortoplysningerne er korrekte, og tryk på Gem.  ​
  6. Tilføj din leveringsadresse:
    1. Hvis du allerede har tilføjet en leveringsadresse for en anden Google-tjeneste, kan du vælge den pågældende leveringsadresse. Tryk på Næste.
    2. Tryk på Tilføj ny adresse, hvis du vil tilføje en adresse.
      1. Angiv dit navn, din leveringsadresse og dit telefonnummer. Tryk på Gem.  ​
  7. Vælg dine indstillinger for betaling via Assistent.
    1. Slå Tillad betaling med Assistent til On eller fra Off.
    2. Slå Bekræft din identitet, inden du betaler til On eller fra Off.
    3. Slå Brug fingeraftryk til at bekræfte din identitet til On eller fra Off.
    4. Tryk på Udfør

Skift sikkerhedsindstillinger

Trin 1: Vælg, om du vil godkende køb

1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er tilknyttet den samme konto som din højttaler eller skærm.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryk på din konto øverst til højre.
  4. Tryk på Indstillinger for Assistent og derefter Betalinger og derefter Godkendelser af køb.
  5. Vælg Bed altid om bekræftelse eller Bed ikke om bekræftelse.

Trin 2: Vælg, om du vil bruge dit fingeraftryk

Du kan godkende hvert køb ved hjælp af dit fingeraftryk. Hvis du ikke bruger dit fingeraftryk, vil du blive bedt om at godkende køb ved at indtaste adgangskoden til din Google-konto.

1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er tilknyttet den samme konto som din højttaler eller skærm.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryk på din konto øverst til højre.
  4. Tryk på Indstillinger for Assistent og derefter Betalinger og derefter Godkendelser af køb.
  5. Vælg Bed altid om bekræftelse eller Bed ikke om bekræftelse.
  6. Aktivér eller deaktiver Brug fingeraftryk til at bekræfte.

Rediger dine betalings- eller leveringsoplysninger

1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er tilknyttet den samme konto som din højttaler eller skærm.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryk på din konto øverst til højre.
  4. Tryk på Indstillinger for Assistent og derefter Betalinger
  5. Herfra kan du enten:
    • Trykke på Betalingsmetode og derefter vælge eller tilføje et kort.
    • Trykke på Leveringsadresse og derefter vælge eller tilføje en adresse.

Aktivér eller deaktiver betalinger

1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er tilknyttet den samme konto som din højttaler eller skærm.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryk på din konto øverst til højre.
  4. Tryk på Indstillinger for Assistent og derefter Betalinger
  5. Aktivér eller deaktiver Betal med din Assistent.