Een temperatuureenheid kiezen voor het weer

Je kunt je temperatuureenheid voor het weer wijzigen in Fahrenheit of Celsius.

Een temperatuureenheid kiezen voor het weer

1. Zorg dat je mobiele apparaat of tablet is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk of aan hetzelfde account is gekoppeld als je speaker of scherm.
  2. Open de Google Home-app Google Home-app.
  3. Tik rechtsboven op je account.
  4. Ga na of het Google-account dat je ziet, het account is dat is gekoppeld aan je speaker of scherm. Als je van account wilt wisselen, tik je op een ander account of op Nog een account toevoegen.
  5. Tik op Instellingen voor de Assistent en dan Weer.
  6. Kies een temperatuureenheid voor het weer.