To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Ändra språket för Google Assistent

Du kan byta språk för Google-assistenten eller lägga till ett språk så att du kan prata med assistenten på två språk. Ändringar av assistentens språk påverkar alla Google Nest- och Google Home-enheter som är länkade till ditt konto, men det kan ta 24 timmar innan ändringen träder i kraft.

Obs! Vissa enheter kanske inte har stöd för alla språk i alla regioner.

Byta Google-assistentens språk

Innan du byter språk för Google-assistenten kontrollerar du att den mobila enheten eller surfplattan är ansluten till samma wifi-nätverk eller länkad till samma konto som högtalaren eller skärmen.

Så här ändrar du språk:

1. Öppna Google Home-appen  på en mobil enhet.
  2. Tryck på Inställningar  följt av  Google Assistent följt av Hantera alla Assistent-inställningar.
  3. Tryck på Språk följt av Välj vilka språk du vill prata med assistenten följt av Välj nuvarande språkuppsättning.
  4. Välj i listan med tillgängliga språk.

Lägga till ett andra språk i Google Assistent

Om du lägger till ett andra språk i Google Assistent kan den känna igen båda de språk du har valt. Innan du byter språk för Google-assistenten kontrollerar du att den mobila enheten eller surfplattan är ansluten till samma wifi-nätverk eller länkad till samma konto som högtalaren eller skärmen.

Så här lägger du till ett andra språk i assistenten:

1. Öppna Google Home-appen  på en mobil enhet.
  2. Tryck på Inställningar  följt av  Google Assistent följt av Hantera alla Assistent-inställningar.
  3. Tryck på Språk följt av Välj vilka språk du vill prata med assistenten följt av Lägg till språk.
  4. Välj i listan med tillgängliga språk.

Prata med Google-assistenten på något av språken

Det är lätt att prata med assistenten när du har valt fler än ett språk. När du säger ”Hey Google” följt av ett röstkommando svarar assistenten på det språk du använder efter att du sagt ”Hey Google”.

Google Assistent kan inte känna igen fler än ett språk i samma fras, till exempel ”Hey Google, ställ in en timer på drei Minuten”.

Obs! Du kan även ändra Google-assistentens röst. Den här funktionen är endast tillgänglig i USA.

Språk som du kan använda

Google Assistent är tillgänglig på följande språk på varje enhet:

Högtalare

Google Nest-högtalare omfattar Google Home, Google Nest Mini (2:a generationen), Google Home Mini (1:a generationen), Google Home Max och Google Nest Audio.

Land eller region Språk som stöds
Argentina spanska
Australien engelska
Österrike franska, tyska
Belgien engelska, franska, nederländska, tyska
Brasilien portugisiska
Kanada engelska, franska
Chile spanska
Colombia spanska
Danmark danska
Frankrike franska
Tyskland tyska
Hongkong engelska
Indien engelska, hindi
Indonesien indonesiska
Irland engelska
Israel engelska
Italien italienska, spanska
Japan japanska
Malaysia engelska
Mexiko spanska
Nederländerna nederländska
Nya Zeeland engelska
Norge norska
Peru spanska
Filippinerna engelska
Sydkorea koreanska
Singapore engelska
Sydafrika engelska
Spanien italienska, spanska
Sverige svenska
Schweiz franska, tyska, italienska
Taiwan mandarin (TW)
Thailand thai
Förenade kungariket engelska
USA engelska, spanska

Skärmar

Obs! Språken som är tillgängliga i Google Home-appen kanske inte är tillgängliga på skärmen.

Google Nest Hub

Land eller region Språk som stöds
Australien engelska
Österrike tyska
Belgien nederländska, franska
Kanada engelska, franska
Danmark danska
Frankrike franska
Tyskland tyska
Indien engelska
Irland engelska
Italien italienska
Japan japanska
Mexiko spanska
Nederländerna nederländska
Norge norska
Sydkorea koreanska
Spanien spanska
Sverige svenska
Schweiz franska, tyska, italienska
Förenade kungariket engelska
USA engelska

Google Nest Hub (2:a generationen)

Land eller region Språk som stöds
Australien engelska
Österrike tyska
Belgien nederländska, franska, tyska
Kanada engelska, franska
Danmark danska
Frankrike franska
Tyskland tyska
Indien engelska
Irland engelska
Italien italienska
Japan japanska
Nederländerna nederländska
Nya Zeeland engelska
Norge norska
Sydkorea koreanska
Spanien spanska
Sverige svenska
Schweiz franska, tyska, italienska
Taiwan mandarin (TW)
Förenade kungariket engelska
USA engelska, spanska

Google Nest Hub Max

Land eller region Språk som stöds
Australien engelska
Kanada engelska, franska
Frankrike franska
Japan japanska
Förenade kungariket engelska
USA engelska, spanska