Notifikation

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Skift sprog for Google Assistent

Du kan ændre sproget for Google Assistent eller tilføje et ekstra sprog for at tale med Google Assistent på 2 sprog. Når du ændrer sproget for Google Assistent, gælder det for alle de Google Nest- og Google Home-enheder, der er knyttet til din konto. Der kan dog gå op til 24 timer, før ændringen træder i kraft.

Bemærk! Visse enheder understøtter muligvis ikke alle sprog i alle områder.

Skift sproget for Google Assistent

Inden du ændrer sproget for Google Assistent, skal du sørge for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er tilknyttet den samme konto som din højttaler eller skærm.

Sådan skifter du sprog:

1. Åbn Google Home-appen på din mobilenhed.
  2. Tryk på Indstillinger  og så  Google Assistent og så Administrer alle indstillinger for Assistent.
  3. Tryk på Sprog og så Vælg de sprog, du vil bruge, når du taler til Assistent og så Vælg det aktuelle sprog, du har angivet.
  4. Vælg et sprog på listen over tilgængelige sprog.

Føj et andet sprog til Google Assistent

Hvis du føjer et andet sprog til Google Assistent, kan den genkende begge de sprog, du har valgt. Inden du ændrer sproget for Google Assistent, skal du sørge for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er tilknyttet den samme konto som din højttaler eller skærm.

Sådan føjer du et andet sprog til Google Assistent:

1. Åbn Google Home-appen på din mobilenhed.
  2. Tryk på Indstillinger  og så  Google Assistent og så Administrer alle indstillinger for Assistent.
  3. Tryk på Sprog og så Vælg de sprog, du vil bruge, når du taler til Assistent og så Tilføj et sprog.
  4. Vælg et sprog på listen over tilgængelige sprog.

Tal til Google Assistent på begge sprog

Det er nemt at tale med Google Assistent, når du har valgt mere end ét sprog. Når du siger "Hey Google" efterfulgt af en stemmekommando, svarer Google Assistent på det sprog, som stemmekommandoen blev sagt på.

Google Assistent kan ikke genkende mere end ét sprog i samme sætning, f.eks: "Hey Google, indstil en timer til drei Minuten".

Bemærk! Du kan også skifte stemme for Google Assistent. Denne funktion er kun tilgængelig i USA.

Tilgængelige sprog

Google Assistent er tilgængelig på nedenstående enheder på følgende sprog:

Højttalere

Google Nest-højttalere omfatter Google Home, Google Nest Mini (2. generation), Google Home Mini (1. generation), Google Home Max og Google Nest Audio.

Land eller region Understøttede sprog
Argentina Spansk
Australien Engelsk
Østrig Fransk, tysk
Belgien Engelsk, fransk, nederlandsk, tysk
Brasilien Portugisisk
Canada Engelsk, fransk
Chile Spansk
Colombia Spansk
Danmark Dansk
Frankrig Fransk
Tyskland Tysk
Hongkong Engelsk
Indien Engelsk, hindi
Indonesien Indonesisk
Irland Engelsk
Israel Engelsk
Italien Italiensk, spansk
Japan Japansk
Malaysia Engelsk
Mexico Spansk
Nederlandene Nederlandsk
New Zealand Engelsk
Norge Norsk
Peru Spansk
Filippinerne Engelsk
Sydkorea Koreansk
Singapore Engelsk
Sydafrika Engelsk
Spanien Italiensk, spansk
Sverige Svensk
Schweiz Fransk, tysk og italiensk
Taiwan Mandarin (Taiwan)
Thailand Thai
Storbritannien Engelsk
USA Engelsk, spansk

Skærme

Bemærk! De sprog, der vises i Google Home-appen, er muligvis ikke tilgængelige på din skærm.

Google Nest Hub

Land eller region Understøttede sprog
Australien Engelsk
Østrig Tysk
Belgien Nederlandsk, fransk
Canada Engelsk, fransk
Danmark Dansk
Frankrig Fransk
Tyskland Tysk
Indien Engelsk
Irland Engelsk
Italien Italiensk
Japan Japansk
Mexico Spansk
Nederlandene Nederlandsk
Norge Norsk
Sydkorea Koreansk
Spanien Spansk
Sverige Svensk
Schweiz Fransk, tysk og italiensk
Storbritannien Engelsk
USA Engelsk

Google Nest Hub (2. generation)

Land eller region Understøttede sprog
Australien Engelsk
Østrig Tysk
Belgien Nederlandsk, fransk og tysk
Canada Engelsk, fransk
Danmark Dansk
Frankrig Fransk
Tyskland Tysk
Indien Engelsk
Irland Engelsk
Italien Italiensk
Japan Japansk
Nederlandene Nederlandsk
New Zealand Engelsk
Norge Norsk
Sydkorea Koreansk
Spanien Spansk
Sverige Svensk
Schweiz Fransk, tysk og italiensk
Taiwan Mandarin (Taiwan)
Storbritannien Engelsk
USA Engelsk, spansk

Google Nest Hub Max

Land eller region Understøttede sprog
Australien Engelsk
Canada Engelsk, fransk
Frankrig Fransk
Japan Japansk
Storbritannien Engelsk
USA Engelsk, spansk