Endre volumet for alarmer og nedtellinger

Du kan endre volumet for alarmer og nedtellinger på Google Nest- eller Home-høyttalere og -skjermer. Dette omfatter Google Home, Google Nest Mini (2. generasjon), Google Home Mini (1. generasjon), Google Home Max, Google Nest Audio, Google Nest Hub og Google Nest Hub Max.

Høyttalere

1.  Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket eller knyttet til den samme kontoen som Google Nest- eller Home-høyttaleren din.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home app.
  3. Trykk på enheten din og så Innstillinger   og så Alarmer og nedtellinger.
  4. Juster volumet.

Skjermer

1.  Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket eller knyttet til den samme kontoen som Google Nest-skjermen din.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home app.
  3. Trykk på enheten din  og så Innstillinger  og så Lyd  og så Alarmer og nedtellinger.
  4. Juster volumet.