Endre volumet for alarmer og nedtellinger

Du kan endre volumet for alarmer og nedtellinger på Google Nest- eller Google Home-høyttalere og -skjermer. Dette omfatter Google Home, Google Nest Mini (2. generasjon), Google Home Mini (1. generasjon), Google Home Max, Google Nest Hub og Google Nest Hub Max.

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket eller knyttet til den samme kontoen som Google Nest- eller Home-høyttaleren eller -skjermen.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home app.
  3. Trykk på Google Nest- eller Google Home-enheten din.
  4. Øverst til høyre trykker du på Innstillinger  og så Alarmer og nedtellinger.
  5. Juster volumet.