To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Endre volumet for alarmer og nedtellinger på høyttaleren eller skjermen

Du kan endre volumet for alarmer og nedtellinger på disse Google Nest- eller Home-høyttalerne eller -skjermene:

• Google Home
  • Google Nest Mini (2. generasjon)
  • Google Home Mini (1. generasjon)
  • Google Home Max
  • Google Nest Audio
  • Google Nest Hub
  • Google Nest Hub Max
  • Google Nest Wifi-punkt

Kontroller volumet med Google Home-appen

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme wifi-nettverket eller knyttet til den samme kontoen som høyttaleren eller skjermen.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk på Favoritter eller Enheter .
  4. Trykk og hold på enhetsfeltet.
  5. Trykk på Innstillinger etterfulgt av Lyd etterfulgt av Alarmer og nedtellinger.
  6. Juster volumet.

Bruk Nest-skjermen

Bruk Hurtiginnstillinger-menyen til å endre volumet på alarmer og nedtellinger på Nest-skjermen.

1. Sveip opp fra bunnen av Nest-skjermen.
  2. Trykk på Volum og så still inn volumet for alarmer og nedtellinger til ønsket nivå. Merk: Hvis volumkontrollene for alarmer og nedtellinger ikke åpnes automatisk, trykker du på Vis .