Volume van wekkers en timers wijzigen

Je kunt het volume van wekkers en timers op je speaker of scherm voor Google Nest of Google Home wijzigen. Dit geldt voor de Google Home, Google Nest Mini (2e generatie), Google Home Mini (1e generatie), Google Home Max, Google Nest Hub en Google Nest Hub Max.

1. Zorg ervoor dat je mobiele apparaat is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als je speaker of scherm.
  2. Open de Google Home-app Google Home app.
  3. Tik op je Google Nest- of Google Home-apparaat.
  4. Tik rechtsboven op Instellingen  en dan Wekkers en timers.
  5. Pas het volume aan.