Volume van wekkers en timers wijzigen

Je kunt het volume van wekkers en timers op je speaker of scherm voor Google Nest of Home wijzigen. Dit geldt voor de Google Home, Google Nest Mini (2e generatie), Google Home Mini (1e generatie), Google Home Max, Google Nest Audio, Google Nest Hub en Google Nest Hub Max.

1.  Zorg dat je mobiele apparaat of tablet is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk of aan hetzelfde account is gekoppeld als je speaker of scherm.
  2. Open de Google Home-app Google Home app.
  3. Tik op je apparaat en dan Instellingen  en dan Audio en dan Wekkers en timers.
  4. Pas het volume aan.