To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Herätyksen ja ajastimen äänenvoimakkuuden muuttaminen kaiuttimella tai näytöllä

Voit muuttaa herätysten ja ajastimien äänenvoimakkuutta seuraavilla Google Nest- tai Google Home ‐kaiuttimilla tai ‐näytöillä:

• Google Home
  • Google Nest Mini (2. sukupolvi)
  • Google Home Mini (1. sukupolvi)
  • Google Home Max
  • Google Nest Audio
  • Google Nest Hub
  • Google Nest Hub Max
  • Google Nest Wifi ‑piste

Äänenvoimakkuuden muuttaminen Google Home ‑sovelluksella

1. Varmista, että mobiililaitteesi tai tablettisi on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon tai linkitetty samaan tiliin kuin kaiutin tai näyttö.
  2. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  3. Valitse Suosikit tai Laitteet .
  4. Kosketa laitteen kuvaa pitkään.
  5. Valitse Asetukset ja sitten Audio ja sitten Hälytykset ja ajastimet.
  6. Säädä äänenvoimakkuutta.

Nest-näytön käyttäminen

Voit muuttaa herätysten ja ajastimien äänenvoimakkuutta Nest-näytön pika-asetusvalikon kautta.

1. Pyyhkäise Nest-näytön alareunasta ylöspäin.
  2. Valitse Äänenvoimakkuus ja sitten laita herätyksen ja ajastimen äänenvoimakkuus haluamallesi tasolle. Huom. Jos herätysten ja ajastimien äänenvoimakkuuden säätö ei avaudu automaattisesti, valitse Laajenna .