Juster lydstyrken for alarmer og timere

Du kan justere lydstyrken for alarmer og timere på din Google Nest- eller Google Home-højttaler eller -skærm.Dette gælder Google Home, Google Nest Mini (2. generation), Google Home Mini (1. generation), Google Home Max, Google Nest Audio, Google Nest Hub og Google Nest Hub Max.

1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er tilknyttet den samme konto som din højttaler eller skærm.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  3. Tryk på din højttaler eller skærm.
  4. Øverst til højre skal du trykke på Indstillinger og derefter Alarmer og timere.
  5. Juster lydstyrken.