Juster lydstyrken for alarmer og timere

Du kan justere lydstyrken for alarmer og timere på din Google Nest- eller Google Home-højttaler eller -skærm.Dette gælder Google Home, Google Nest Mini (2. generation), Google Home Mini (1. generation), Google Home Max, Google Nest Audio, Google Nest Hub og Google Nest Hub Max.

Højttalere

1.  Sørg for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er knyttet til den samme konto som din Google Nest- eller Home-højttaler.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  3. Tryk på din enhed og derefter Indstillinger og derefter Alarmer og timere.
  4. Juster lydstyrken.

Skærme

1.  Sørg for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er knyttet til den samme konto som din Google Nest-skærm.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  3. Tryk på din enhed og derefter Indstillinger og derefter Lyd og derefter Alarmer og timere.
  4. Juster lydstyrken.