Meldingen aan- of uitzetten

Je kunt meldingen (zoals herinneringen) krijgen op je speaker of scherm voor Google Nest of Home.

Opmerking: Je moet persoonlijke resultaten aanzetten om meldingen te krijgen.

Meldingen aan- of uitzetten

1. Zorg dat je mobiele apparaat of tablet is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk of aan hetzelfde account is gekoppeld als je speaker of scherm.
  2. Open de Google Home-app Google Home app.
  3. Tik op je scherm.
  4. Tik rechtsboven op Instellingen  en dan Herkenning en delen en dan Herkenning en personalisatie.
  5. Als je meldingen wilt aanzetten, zet je eerst Persoonlijke resultaten toestaan aan.
  6. Scroll omlaag en kies hoe je je persoonlijke resultaten wilt weergeven.
  7. Tik op Altijd proactief weergeven als je meldingen wilt aanzetten. Tik op Nooit proactief weergeven als je meldingen wilt uitzetten.