To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Meldingen van Nest-schermen aan- of uitzetten

Je kunt meldingen zoals herinneringen krijgen op je Nest-schermen.

De instellingen van de Home-app staan standaard uit. Je kunt altijd meldingen aan- of uitzetten.

Opmerking: Je moet persoonlijke resultaten aanzetten om meldingen te krijgen.

Meldingen op je scherm aan- of uitzetten

1. Zorg dat je mobiele apparaat of tablet is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk of gekoppeld aan hetzelfde account als je speaker of scherm.
  2. Open de Google Home-app .
  3. Houd je vinger op de tegel van je apparaat.
  4. Tik rechtsboven op Instellingen  en dan Herkenning en delen en dan Herkenning en personalisatie.
  5. Als je meldingen wilt aanzetten, zet je eerst Persoonlijke resultaten toestaan aan.
  6. Scroll omlaag en kies hoe je je persoonlijke resultaten wilt weergeven.
  7. Tik op Altijd proactief tonen als je meldingen wilt aanzetten. Tik op Nooit proactief tonen als je meldingen wilt uitzetten.

Gerelateerd artikel

De meldingen van de Google Home-app beheren