Aktivér eller deaktiver notifikationer

Du kan få notifikationer som f.eks. påmindelser på din Google Nest- eller Google Home-højttaler eller -skærm.

Bemærk! Du skal aktivere personligt indhold for at modtage notifikationer.

Aktivér eller deaktiver notifikationer

Højttalere

1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er knyttet til den samme konto som din Google Nest- eller Home-højttaler.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  3. Tryk på din højttaler.
  4. Tryk på Indstillinger øverst til højre.
  5. Aktivér eller deaktiver Notifikationer under "Mere".

Skærme

1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er knyttet til den samme konto som din Google Nest-skærm.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  3. Tryk på din skærm.
  4. Øverst til højre skal du trykke på Indstillinger efterfulgt af Genkendelse og deling efterfulgt af Genkendelse og tilpasning.
  5. Hvis du vil aktivere notifikationer, skal du først aktivere Tillad personligt indhold.
  6. Rul ned, og vælg derefter, hvordan dit personlige indhold skal vises.
  7. Tryk på Vis altid automatisk for at aktivere notifikationer. Hvis du vil deaktivere notifikationer, skal du trykke på Vis aldrig automatisk.