Ändra Google-assistentens röst

Du kan ändra Google-assistentens röst. Om du ändrar röstinställningen tillämpas den på alla dina enheter med Google Assistent.

Den här funktionen är endast tillgänglig i USA.

Ändra assistentens röst

1. Kontrollera att telefonen eller surfplattan är ansluten till samma Wi-Fi-nätverk eller länkad till samma konto som högtalaren eller skärmen.
  2. Öppna Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryck på kontot uppe till höger.
  4. Kontrollera att Google-kontot som visas är kontot som är länkat till högtalaren eller skärmen. Du byter konto genom att trycka på ett annat konto eller på Lägg till ytterligare ett konto.
  5. Tryck på Assistent-inställningar följt av Assistent följt av Assistentens röst.
  6. Välj en röst.