To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Endre stemmen til Google-assistenten

Du kan endre stemmen til Google-assistenten. Når du endrer stemmeinnstillingen, gjelder den for alle Google Assistent-enhetene dine.

Merk: Stemme- og lydalternativer for assistenten er kanskje ikke tilgjengelig på enkelte av enhetene dine, avhengig av språkinnstillingen du bruker for assistenten.

Endre stemmen til assistenten din

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme wifi-nettverket eller koblet til den samme kontoen som høyttaleren eller skjermen.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk på kontoen din.
  4. Sjekk at Google-kontoen du ser, er den som er knyttet til høyttaleren eller skjermen din. Trykk på Lukk for å gå tilbake til den forrige skjermen.

• For å bytte konto, trykk på trekanten ved siden av Google-kontoen og så på en annen konto eller Legg til en ny konto.
  5.  Trykk på Innstillinger etterfulgt av Google Assistent etterfulgt av Administrer alle Assistent-innstillingene etterfulgt av Assistent-stemme og -lyderetterfulgt av velg en stemme.