Endre stemmen til Google-assistenten

Du kan endre stemmen til Google-assistenten. Når du endrer stemmeinnstillingen, gjelder den for alle Google Assistent-enhetene dine.

Endre stemmen til assistenten din

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket eller koblet til den samme kontoen som høyttaleren eller -skjermen.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Øverst til høyre trykker du på kontoen din.
  4. Sjekk at Google-kontoen du ser, er den som er knyttet til høyttaleren eller skjermen din. For å bytte konto, trykk på en annen konto eller Legg til en annen konto.
  5. Trykk på Assistent-innstillinger og så Assistent-stemme og så velg en stemme.