Skift stemme for Google Assistent

Du kan justere, hvordan Google Assistents stemme skal lyde. Når du ændrer stemmeindstillingen, gælder den for alle dine Google Assistent-enheder.

Skift stemme for Assistent

1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er tilknyttet den samme konto som din højttaler eller skærm.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryk på din konto øverst til højre.
  4. Tjek, at den viste Google-konto er den, der er knyttet til din højttaler eller skærm. Hvis du vil skifte konto, skal du trykke på en anden konto eller på Tilføj en anden konto.
  5. Tryk på Indstillinger for Assistent og derefter Assistentens stemme og derefter vælg en stemme.