To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Endre kallenavnet ditt

Som standard er kallenavnet ditt angitt som fornavnet som er tilknyttet Google-kontoen din. Men du kan gi deg selv et annet kallenavn og lære Google-assistenten hvordan den skal uttale det.

Endre kallenavnet ditt

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme wifi-nettverket eller koblet til den samme kontoen som høyttaleren eller skjermen.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk på kontoen din.
  4. Bekreft at Google-kontoen du ser, er den som er knyttet til Google-enheten din. Hvis du ser riktig konto, trykker du på for å lukke kontovinduet. For å bytte konto, trykk på rullegardinikonet og så på en annen konto eller på Legg til en ny konto.

5. Trykk på Assistent-innstillinger og så Du og så Kallenavn og så Endre  og så OK.
  6. For å sjekke uttalen, velg ett av disse tre alternativene:
    1. Bruk standarduttalen: Trykk på Bruk standard. For å høre uttalen, trykk på Spill av. Hvis den er feil, prøv å stave kallenavnet eller ta opp din egen uttale.
    2. Stav uttalen: Trykk på Stav det  skriv inn navnet ditt  trykk på Spill av.
      Tips: Bruk alfabetet til å stave uttalen. «John» kan for eksempel staves som «Jånn».
    3. Spill inn din egen uttale: Trykk på Spill inn egen uttale trykk på Spill inn si navnet ditt. For å høre uttalen, trykk på Spill av. For å ta opp på nytt, trykk på Spill inn på nytt.