Endre kallenavnet ditt

Kallenavnet ditt er satt til det første navnet i Google-kontoen din som standard. Men du kan gi deg selv et annet kallenavn og lære Google-assistenten hvordan den skal uttale det.

Endre kallenavnet ditt

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket som Google Home-enheten.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk på Konto nederst til høyre på startskjermen i appen.
  4. Trykk på Innstillinger .
  5. Under Personlig informasjon trykker du på Grunnleggende informasjon og deretter  Kallenavn.
  6. Gå til «Hva skal assistenten kalle deg?», og trykk på Endre Rediger og deretter  skriv inn kallenavnet ditt og deretter  OK.
  7. For å sjekke uttalen, velg ett av disse tre alternativene:
    1. Bruk standard: Trykk på alternativknappen ved siden av Bruk standard.For å høre uttalen, trykk på Spill av.Hvis den er feil, prøv å stave den eller ta opp din egen uttale.
    2. Stav det: Trykk på alternativknappen ved siden av Stav det og deretter skriv navnet ditt og trykk på OK og så Spill av.
      Tips: Bruk latinske tegn til å stave uttalen. «John» kan for eksempel staves som «Jånn».
    3. Spill inn din egen stemme: Trykk på alternativknappen ved siden av Spill inn din egen stemme og deretter Spill inn og deretter  si navnet ditt. For å høre uttalen, trykk på Spill av. For å ta opp på nytt, trykk på Spill inn på nytt.