Endre kallenavnet ditt

Som standard er kallenavnet ditt angitt som fornavnet som er tilknyttet Google-kontoen din. Men du kan gi deg selv et annet kallenavn og lære Google-assistenten hvordan den skal uttale det.

Endre kallenavnet ditt

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket som Google Nest- eller Google Home-høyttaleren eller -skjermen.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk på Innstillinger Flere innstillinger.
  4. Trykk på Grunnleggende informasjon og så Kallenavn og så Endre  og så Ok.
  5. For å sjekke uttalen, velg ett av disse tre alternativene:
    1. Bruk standarduttalen: Trykk på Bruk standard. For å høre uttalen, trykk på Spill av. Hvis den er feil, kan du prøve å stave den eller ta opp din egen uttale.
    2. Stav uttalen: Trykk på Stav det  skriv inn navnet ditt  trykk på Spill av.
      Tips: Bruk alfabetet til å stave uttalen. «John» kan for eksempel staves som «Jånn».
    3. Spill inn din egen uttale: Trykk på Spill inn egen uttale trykk på Spill inn si navnet ditt. For å høre uttalen, trykk på Spill av. For å ta opp på nytt, trykk på Spill inn på nytt.