Notifikation

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Rediger dit kaldenavn

Dit kaldenavn er som standard det fornavn, som er knyttet til din Google-konto. Du har dog mulighed for at angive et andet kaldenavn og lære Google Assistent, hvordan det udtales korrekt.

Rediger dit kaldenavn

1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er tilknyttet den samme konto som din højttaler eller skærm.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryk på din konto.
  4. Verificer, at den viste Google-konto er den, der er knyttet til din Google-enhed. Hvis det er den rigtige konto, skal du trykke på for at lukke kontovinduet. Du kan skifte konto ved at trykke på rullemenuikonet og derefter trykke på en anden konto eller på Tilføj en anden konto.

5. Tryk på Indstillinger for Assistent og derefter Dig og derefter Kaldenavn og derefter Rediger  og derefter OK.
  6. Vælg en af følgende tre muligheder for at tjekke udtalen:
    1. Brug standard: Tryk på Brug standard. Hør udtalen ved at trykke på Afspil. Hvis den ikke er korrekt, kan du prøve at stave ordet eller selv lave en optagelse.
    2. Stav det: Tryk på Stav det  indtast dit navn  tryk på Afspil.
      Tip!: Brug alfabetet til at stave udtalen. Charles kan f.eks. udtales Tjarles eller Sjarles.
    3. Optag din egen udtale: Tryk på Optag din egen udtale  tryk på Optag  sig dit navn. Du kan høre udtalen ved at trykke på Afspil. Hvis du vil optage igen, kan du trykke på Optag igen.