Rediger dit kaldenavn

Dit kaldenavn er som standard det fornavn, som er knyttet til din Google-konto. Du har dog mulighed for at angive et andet kaldenavn og lære Google Assistent, hvordan det udtales korrekt.

Rediger dit kaldenavn

1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er tilknyttet den samme konto som din højttaler eller skærm.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryk på din konto øverst til højre.
  4. Tjek, at den viste Google-konto er den, der er knyttet til din højttaler eller skærm. Hvis du vil skifte konto, kan du trykke på en anden konto eller på Tilføj en anden konto.
  5. Tryk på Indstillinger for Assistent efterfulgt af Grundlæggende oplysninger efterfulgt af Kaldenavn efterfulgt af Rediger  efterfulgt af OK.
  6. Vælg en af følgende tre muligheder for at tjekke udtalen:
    1. Brug standard: Tryk på Brug standard. Hør udtalen ved at trykke på Afspil. Hvis den er forkert, kan du prøve at stave ordet eller selv lave en optagelse.
    2. Stav det: Tryk på Stav det  indtast dit navn  tryk på  Afspil.
      Tip: Brug alfabetet til at stave udtalen. Eva kan f.eks. staves Ayva.
    3. Optag din egen udtale: Tryk på Optag din egen udtale  tryk på Optag  sig dit navn. Hør udtalen ved at trykke på Afspil. Hvis du vil optage igen, kan du trykke på Optag igen.