De beperkte modus van YouTube in- of uitschakelen

Als je de beperkte modus van YouTube inschakelt, kun je nummers en video's verbergen die mogelijk ongepaste content bevatten.

De beperkte modus van YouTube in- of uitschakelen

1. ​Zorg ervoor dat je mobiele apparaat of tablet is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als je speaker of scherm voor Google Nest of Google Home.
  2. Open de Google Home-app Google Home app.
  3. Tik rechtsboven op je account.
  4. Controleer of het weergegeven Google-account het account is dat is gekoppeld aan je Google Home- of Google Nest-apparaat. Als je van account wilt wisselen, tik je op een ander account of op Nog een account toevoegen.
  5. Ga terug naar het startscherm en tik vervolgens op je apparaat.
  6. Tik rechtsboven op Instellingen Settings gear en dan YouTube-instellingen.
  7. Schakel Beperkte modus van YouTube in of uit.

Meer informatie over hoe je beperkte content beheert.