Beperkte modus van YouTube in- of uitschakelen

Als je de beperkte modus van YouTube inschakelt, kun je nummers en video's verbergen die mogelijk ongepaste content bevatten.

Beperkte modus van YouTube in- of uitschakelen

1. Zorg dat je mobiele apparaat of tablet is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als je Google Home-apparaat.
  2. Open de Google Home-app Google Home app.
  3. Tik rechtsonder in het startscherm op Account .
  4. Controleer of het vermelde Google-account het account is dat aan de Google Home is gekoppeld. Als je van account wilt wisselen, klik je op het driehoekje naast de accountnaam.
  5. Tik op Instellingen.
  6. Tik op het tabblad ASSISTENT.
  7. Selecteer bij Assistent-apparaten je Google Home- of Chromecast-apparaat.
  8. Maak bij Beperkte modus voor YouTube een keuze:
    • Schakel de optie in On om beperkte content te blokkeren.
    • Schakel de optie uit Off om beperkte content toe te staan.

Meer informatie over hoe je beperkte content beheert.