Be assistenten komma ihåg saker

Få lite hjälp att komma ihåg saker och ting. Be assisternten komma ihåg vilken kaka som är din mammas favorit, koden till cykellåset eller var du har lagt ditt pass.

Steg 1. Berätta vad assistenten ska komma ihåg

Säg ”Hej Google, kom ihåg att <vad den ska komma ihåg>”. Du kan till exempel säga ”Hej Google, kom ihåg att extranycklarna ligger i lådan bredvid diskhon.”

Steg 2. Be assistenten komma ihåg

Säg ”Hej Google, var/vad är <vad den ska komma ihåg>”. Du kan till exempel säga ”Hej Google, var ligger extranycklarna?”

Valfritt: Ta bort det assistenten kommer ihåg

Ta bort en enskild sak som assistenten kommer ihåg

1. Öppna myactivity.google.com.
  2. Tryck på Filtrera efter datum och produkt.
  3. Avmarkera kryssrutan Alla produkter följt av markera Assistent följt av .
  4. Leta reda på det du bad assistenten komma ihåg följt av Information.
  5. Tryck påMore menuföljt av Radera uppe till höger följt av Radera.

Ta bort alla frågor från samma tidsperiod

1. Öppna myactivity.google.com.
  2. Tryck på Filtrera efter datum och produkt.
  3. Avmarkera kryssrutan Alla produkter följt av markera Assistent följt av .
  4. Tryck på More menuföljt av Radera resultat uppe till höger följt av Radera.