To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Hitta telefonen med Google-assistenten

Tappa aldrig bort telefonen igen. Du kan be Google-assistenten att hjälpa dig hitta telefonen.

Obs! Om du har aktiverat Digitalt välmående kan den här funktionen begränsas eller blockeras med Paus, Filter eller Stör ej.

Läs mer om digitalt välmående

Detta behövs

Din Android-telefon måste

• vara påslagen
  • vara inloggad på ett Google-konto
  • ha en mobildata- eller Wi-Fi-anslutning
  • vara synlig på Google Play
  • ha Plats aktiverat
  • ha Hitta min enhet aktiverat. När du har loggat in på ett Google-konto på en Android-enhet är Hitta min enhet aktiverat som standard.

Konfigurera Hitta min enhet

Om flera personer använder samma högtalare eller skärm från Google Nest eller Google Home måste alla som vill ringa via sin egen telefon länka sitt Google-konto och sin röst till enheten. Detta gäller även personen som konfigurerade högtalaren eller skärmen.

Du kan hoppa över det här steget om inga andra använder högtalaren eller skärmen eller om du redan har länkat ditt Google-konto och din röst.

Länka Google-kontot och rösten till en högtalare eller skärm
  1. Öppna Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryck på Inställningar  följt av Google Assistent följt av Voice Match.
  3. I appen visa alla enheter som har stöd för Voice Match. Tryck på en enhet för att aktivera eller inaktivera Voice Match.
    • Om du inte har några enheter där Voice Match har aktiverats trycker du på Kom igång och följer anvisningarna i appen.
    • Om du vill aktivera Voice Match automatiskt för nya enheter i samma hem aktiverar du Enheter som du lägger till senare.

Hitta telefonen

Säg ”Hey Google, hitta min telefon” eller ”ring till min telefon”. Google Assistent ska då ringa upp den, även om den är inställd på läget Stör ej.