To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Finn telefoner, nettbrett eller tilbehør med en Google Nest-enhet

Ha kontroll på hvor enheten din er. Du kan be den Assistent-kompatible Google Nest-enheten din om å finne Android-telefoner, iPhone, nettbrett eller tilbehør som er kompatibelt med Finn enheten min-nettverket.

Dette trenger du

For å bruke denne funksjonen må du ha en Assistent-kompatibel Google Nest-enhet, for eksempel en Google Nest-høyttaler eller -skjerm eller Nest Wifi-ruter eller -punkt.

Sørg for at Android-enheten og kompatibelt tilbehør

• har strøm
  • er koblet til mobildata eller wifi
  • er logget på en Google-konto
  • har Finn enheten min slått på
  • er synlig på Google Play

Hvis du bruker totrinnsbekreftelse, kan du gå til siden for reservemetoder for totrinnsbekreftelse.

Viktig: Tilbehør må være mulig å finne med Finn enheten min-nettverket.

Konfigurer Finn enheten min

Hvis flere personer bruker den samme Assistent-kompatible Google Nest-enheten, må alle som vil ringe en mistet enhet, tilknytte Google-kontoen sin og konfigurere Voice Match. Dette gjelder også personen som konfigurerte enheten.

Hvis du er den eneste personen som bruker den Assistent-kompatible Google Nest-enheten, eller hvis du allerede har tilknyttet Google-kontoen og stemmen din, kan du hoppe over dette trinnet.

Tilknytt Google-kontoen din og konfigurer Voice Match på Google Nest-enheten din
  1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk på Innstillinger  og så Google Assistent og så Voice Match.
  3. I appen ser du alle enheter som støtter Voice Match. Trykk på en enhet for å slå Voice Match av eller på.
    • Hvis du ikke har noen enheter med Voice Match slått på, trykker du på Kom i gang og følger veiledningen i appen.
    • For å slå på Voice Match automatisk for nye enheter i samme hjem, slå på Enheter du legger til senere.

Finn Android-telefonen eller -nettbrettet eller kompatibelt tilbehør

Si «Hey Google, finn telefonen min» eller «ring hodetelefonene mine», så ringer Google-assistenten enheten din – selv om «Ikke forstyrr»-modus er slått på.

Relaterte ressurser: