To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Puhelimen, tabletin tai lisävarusteen löytäminen Google Nest ‐laitteen avulla

Älä enää kadota laitettasi. Voit pyytää Google Nest ‐laitetta, jossa on Assistant sisäänrakennettuna, paikantamaan Android-puhelimen, iPhonen, tabletin tai minkä tahansa lisävarusteen, joka on yhteensopiva Paikanna laite ‐verkoston kanssa.

Mitä tarvitset

Ominaisuuden käyttöön tarvitaan Google Nest ‐laite, jossa on Assistant sisäänrakennettuna, esim. Google Nest ‐kaiutin tai ‐näyttö tai Nest Wifi ‐reititin tai ‐piste.

Varmista nämä asiat Android-puhelimella, ‐tabletilla ja yhteensopivalla lisävarusteella:

• Laitteessa on virtaa
  • Laitteella on mobiilidata- tai Wi-Fi-verkkoyhteys
  • Laite on kirjautuneena Google-tilille
  • Paikanna laite on päällä
  • Laite näkyy Google Playssa

Jos käytät kaksivaiheista vahvistusta, avaa sen varmuuskopiot.

Tärkeää: Lisävarusteiden on oltava löydettävissä Paikanna laite ‐verkoston avulla.

Paikanna laite ‑palvelun käyttöönotto

Jos samaa Google Nest ‐laitetta, jossa on Assistant sisäänrakennettuna, käyttää monta ihmistä, jokaisen, joka haluaa soittaa kadonneelle laitteelle, on linkitettävä Google-tilinsä ja otettava Voice Match käyttöön. Tämä koskee myös käyttäjää, joka otti laitteen käyttöön.

Jos olet ainoa henkilö, joka käyttää Google Nest ‐laitetta, jossa on Assistant sisäänrakennettuna, tai olet jo linkittänyt Google-tilisi ja äänesi, ohita tämä vaihe.

Google-tilin linkittäminen ja Voice Matchin käyttöönotto Google Nest ‐laitteella
  1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  2. Valitse Asetukset  ja sitten Google Assistant ja sitten Voice Match.
  3. Näet kaikki Voice Matchia tukevat laitteet. Ota Voice Match käyttöön tai poista se käytöstä napauttamalla laitetta.
    • Jos sinulla ei ole laitteita, joissa Voice Match on käytössä, valitse Aloita ja seuraa sovelluksen ohjeita.
    • Jos haluat laittaa Voice Matchin automaattisesti päälle saman kodin uusille laitteille, laita Myöhemmin lisättävät laitteet ‐asetus päälle.

Android-puhelimen, ‐tabletin tai yhteensopivan lisävarusteen etsiminen

Sano "Hey Google, find my phone" tai "ring my headphones", niin Google Assistant soittaa puhelimeesi, vaikka puhelin olisi älä häiritse ‑tilassa.