To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Find din telefon, din tablet eller dit tilbehør med en Google Nest-enhed

Din enhed bliver aldrig væk igen. Du kan bede din Google Nest-enhed med indbygget Assistent om at finde din Android-telefon, iPhone, tablet eller andet tilbehør, der er kompatibelt med Find min enhed-netværket.

Du skal bruge følgende

Hvis du vil bruge denne funktion, skal du have en Google Nest-enhed med indbygget Assistent, f.eks. en Google Nest-højttaler eller -skærm, en Nest Wifi-router eller et Nest Wifi-punkt.

Sørg for følgende på din Android-telefon, din Android-tablet og dit kompatible tilbehør:

• Enheden har strøm
  • Enheden har forbindelse til mobildata eller Wi-Fi
  • Enheden er logget ind på en Google-konto
  • Find min enhed er aktiveret på enheden
  • Enheden er synlig i Google Play

Hvis du bruger totrinsverificering, skal du gå til alternative koder til totrinsverificering.

Vigtigt! Tilbehør skal kunne findes ved hjælp af Find min enhed-netværket.

Konfigurer Find min enhed

Hvis flere personer bruger den samme Google Nest-enhed med indbygget Assistent, skal alle, der vil få en mistet enhed til at ringe, tilknytte deres Google-konto og konfigurere Voice Match. Dette gælder også den person, der har foretaget konfigurationen.

Hvis du er den eneste, der bruger Google Nest-enheden med indbygget Assistent, eller du allerede har tilknyttet din Google-konto og stemme, kan du springe dette trin over.

Tilknyt din Google-konto, og konfigurer Voice Match på din Google Nest-enhed
  1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Indstillinger og derefter Google Assistent og derefter Voice Match.
  3. Appen viser dig alle de enheder, der understøtter Voice Match. Tryk på en enhed for at aktivere eller deaktivere Voice Match.
    • Hvis du ikke har nogen enheder, hvor Voice Match er aktiveret, skal du trykke på Kom godt i gang og følge vejledningen i appen.
    • Hvis du vil aktivere Voice Match automatisk for nye enheder i det samme hjem, skal du aktivere Enheder, du tilføjer senere.

Find din Android-telefon eller -tablet eller dit kompatible tilbehør

Sig "Hey Google, find min telefon" eller "Hey Google, få mine høretelefoner til at ringe". Google Assistent får derefter din enhed til at ringe, også selvom tilstanden Forstyr ikke er aktiveret.

Relaterede ressourcer: