To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Find din telefon, din tablet eller dit tilbehør med en Google Nest-enhed

Din enhed bliver aldrig væk igen. Du kan bede din Google Nest-enhed med indbygget Assistent om at finde din Android-telefon, iPhone, tablet eller andet tilbehør, der er kompatibelt med Find min enhed-netværket.

Konfigurer Find min iPhone

Før du kan bruge Google Assistent til at finde din iPhone, skal du aktivere notifikationer i Google Home-appen og konfigurere Voice Match. Når du har gjort det og har brug for at finde din telefon, kan du sige "Find min iPhone" eller "Hvor er min iPhone?" til din Google Nest-enhed med indbygget Assistent. Aktivér Kritiske underretninger, så Google Assistent kan finde din telefon, også selvom den er indstillet til lydløs eller Forstyr ikke.

Bemærk! Selvom du ikke aktiverer notifikationer, kan Google Assistent stadig ringe til det nummer, der er tilknyttet din Google-konto, men Assistent sender ikke en notifikation.

Denne funktion er kun tilgængelig til iOS i USA og Canada.

Du skal bruge følgende

Aktivér notifikationer og kritiske underretninger

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Indstillinger og derefter Notifikationer.
  3. Tryk på Generelle notifikationer og derefter Kritiske underretninger og derefter Aktivér kritiske underretninger.
    • Der vises en notifikation øverst på skærmen. Tryk på Aktivér kritiske underretninger og derefter Gå til Indstillinger.  Dette fører dig til Google Home-skærmen i appen Indstillinger på din iPhone.
    • Hvis du ikke kan aktivere notifikationer, kan det skyldes, at notifikationer allerede er aktiveret.
  4. Tryk på Notifikationer og derefter Aktivér Tillad notifikationer og Kritiske underretninger.

Konfigurer Voice Match

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på din konto.
  3. Tjek, at den viste Google-konto er den, der er knyttet til din højttaler eller skærm. Hvis det er den rigtige konto, skal du trykke på Luk for at vende tilbage til den forrige skærm.

• Du kan skifte konto ved at trykke på trekanten ud for Google-kontoen og derefter trykke på en anden konto eller på Tilføj en anden konto.
  4. Tryk på Indstillinger Google Assistent Voice match.
  5. Tryk på Fortsæt  Jeg accepterer.
  6. Følg vejledningen i appen.
  7. Aktivér Personlige resultater for at få adgang til dine personlige oplysninger. Tryk på Aktivér , og fortsæt konfigurationen af Voice Match.
  8. Du kan invitere andre til at konfigurere Voice Match, så de også kan få tilpassede resultater: Tryk på Inviter Vælg en kommunikationsmetode, og send invitationen. Tryk på Nej tak for at springe dette trin over.
  9. Sørg for at markere de enheder, du vil bruge "Find min telefon" til.

Find din iPhone

Sig "Hey Google, find min telefon" eller "find min iPhone". Google Assistent sender derefter en notifikation til din iPhone, som får den til at ringe i ca. 25 sekunder. Tryk på notifikationen for at stoppe ringetonen og lukke notifikationen.

Vigtigt! Google Assistent sender notifikationen til den iPhone, som du sidst loggede ind på Home-appen Google Home-appen med. Den fortæller dig også, hvilken iPhone der ringes til.

Du får ikke en notifikation på din telefon, hvis den:

• Er indstillet til lydløs eller Forstyr ikke, medmindre du har aktiveret Kritiske underretninger.
  • Ikke har et mobilsignal eller ikke har forbindelse til internettet.

Relaterede ressourcer: