To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Vælg et foretrukket fjernsyn eller en foretrukket højttaler til afspilning af video og lyd

Vælg en standardenhed til afspilning af medier for at afspille video og lyd uden at skulle nævne enhedens navn i din stemmekommando.

Hvorfor vælge et foretrukket fjernsyn eller en foretrukket højttaler?

Video: Fordele ved at vælge et foretrukket fjernsyn

Hvis du har mere end ét fjernsyn, der bruger Chromecast, og som er tilknyttet din Google Nest- eller Google Home-højttaler eller -skærm, skal du sige navnet på det fjernsyn eller den Chromecast, du vil bruge til afspilning, når du bruger stemmekommandoer til at afspille YouTube videoer eller tv-serier og film (f.eks. "fjernsynet i stuen"). Når du vælger din foretrukne enhed til videoafspilning, afspilles alle de videostemmekommandoer, du bruger til din højttaler eller skærm, på din foretrukne enhed, uden at du behøver at nævne navnet.

Cast-enheder, der understøtter video

• Chromecast (1. generation), Chromecast (2. generation), Chromecast (3. generation), Chromecast Ultra og Chromecast med Google TV
  • Android TV
  • Fjernsyn med indbygget Chromecast

Chromecast (1. generation) understøttes ikke længere, hvilket betyder, at disse enheder ikke længere modtager software- eller sikkerhedsopdateringer, og at Google ikke yder teknisk support til dem. Brugerne oplever muligvis en forringelse af ydeevnen.

Lyd: Fordele ved at vælge en foretrukket højttaler

Når du beder din højttaler eller skærm om at afspille lyd eller musik, afspiller enheden som standard musik på dens indbyggede højttaler. Hvis du bruger en lydenhed med indbygget Chromecast eller Cast-højttalergrupper, skal du nævne navnet på den højttaler eller gruppe, du vil bruge til afspilning (f.eks. "højttalerne i soveværelset" eller "gruppen Hjem").

Når du vælger din foretrukne enhed til afspilning af lyd, afspilles alle de stemmekommandoer om lyd, du bruger til din højttaler eller skærm, på din foretrukne enhed eller din foretrukne højttalergruppe, uden at du behøver at nævne navnet.

Understøttede Cast-enheder

• Chromecast Audio
  • Cast-lydgrupper
  • Lydenheder med indbygget Chromecast
  • Chromecast (1. generation), Chromecast (2. generation), Chromecast (3. generation), Chromecast Ultra og Chromecast med Google TV
  • Android TV
  • Fjernsyn med indbygget Chromecast

Chromecast (1. generation) understøttes ikke længere, hvilket betyder, at disse enheder ikke længere modtager software- eller sikkerhedsopdateringer, og at Google ikke yder teknisk support til dem. Brugerne oplever muligvis en forringelse af ydeevnen.

Angiv dit foretrukne fjernsyn eller din foretrukne højttaler

Trin 1. Tilknyt dine fjernsyn og højttalere

Knyt fjernsyn til din højttaler eller skærm

Bemærk! Følgende trin er valgfri, hvis du kun vil styre dit fjernsyn med din mobilenhed eller tablet. Men hvis du vil styre dit fjernsyn ved hjælp af stemmekommandoer via din højttaler eller skærm, skal du følge vejledningen nedenfor.

1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er tilknyttet den samme konto som din Chromecast, højttaler eller skærm.
  2. Åbn Google Home-appen .
  3. Tryk på din konto.
  4. Tjek, at den viste Google-konto er den, der er knyttet til din højttaler eller skærm. Hvis det er den rigtige konto, skal du trykke på Luk for at vende tilbage til den forrige skærm.

• Du kan skifte konto ved at trykke på trekanten ud for Google-kontoen og derefter trykke på en anden konto eller på Tilføj en anden konto.
  5. Gå tilbage til startskærmen, og hold derefter fingeren nede på enhedens felt.
  6. Øverst til højre skal du trykke på Indstillinger  og derefter Genkendelse og deling.
  7. Kig efter et banner øverst på siden med teksten "Aktivér stemmestyring og meget mere".
    1. Hvis banneret vises, skal du trykke på det og følge vejledningen for at tilknytte dit fjernsyn.
    2. Hvis banneret ikke vises, men din mailadresse vises under "Tilknyttede konti", er dit fjernsyn allerede tilknyttet.

Bemærk! Hvis du får fejlmeddelelsen "Fejl ved tilknytning af enhed", skal du gendanne fabriksindstillingerne på din Chromecast-enhed.

Trin 2. Angiv din foretrukne enhed til medieafspilning

Højttalere og Chromecast

1.  Sørg for, at din mobilenhed eller tablet er knyttet til den samme konto som din Chromecast eller højttaler.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  4. Øverst til højre skal du trykke på Indstillinger og så Lyd.
    1. Tryk derefter på Standardhøjttaler til musik for at vælge det fjernsyn eller den højttaler, du vil bruge til afspilning af musik.
    2. Vælg dit foretrukne fjernsyn ved at trykke på Standardfjernsyn.

Skærme

1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet er knyttet til den samme konto som din skærm.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  4. Øverst til højre skal du trykke på Indstillinger .
    1. Du kan derefter vælge det fjernsyn eller den højttaler, du vil bruge til afspilning af musik, ved at trykke på Lydog så Standardhøjttaler til musik og vælge det fjernsyn eller den højttaler, du vil bruge til afspilning af musik.
    2. Du kan vælge dit foretrukne fjernsyn ved at trykke på Skærm og så Standardfjernsyn og vælge dit foretrukne fjernsyn.

Hvis du vil nulstille din foretrukne enhed, skal du trykke på Nulstil.

Tips og tricks

• Hvis du vil afspille medier på din højttaler eller skærm og ikke på dit foretrukne fjernsyn eller din foretrukne højttaler, kan du sige "Hey Google, afspil <medie> på <navnet på højttaleren eller skærmen>".
  • Ikke-understøttede funktioner:
    • Podcasts afspilles lokalt på din højttaler eller skærm og ikke på et fjernsyn eller en højttaler.
    • Nyheder afspilles ikke på fjernsyn, så hvis du har angivet et fjernsyn som din foretrukne "Hør på"-enhed, afspiller højttaleren eller skærmen i stedet indholdet lokalt.
  • Du skal være knyttet til højttaleren eller skærmen for at angive dit foretrukne fjernsyn eller dine foretrukne højttalere.
  • Du kan angive en hvilken som helst enhed eller gruppe, som er tilknyttet en af de brugere, der er tilknyttet den specifikke højttaler eller skærm, til at være din foretrukne enhed til lyd- eller videooutput.
  • Når den foretrukne enhed ikke er tilgængelig, f.eks. når den er offline eller slukket, får du en meddelelse om, at den ikke er tilgængelig.
  • Når du gendanner fabriksindstillingerne på din højttaler, din skærm, dit foretrukne fjernsyn eller din foretrukne højttaler, skal du angive indstillingen igen.