To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Strøm videofeeden fra Nest-kameraet til en TV via en høyttaler eller skjerm

Se direktevideofeeder fra Nest-kameraer, -ringeklokker eller andre kompatible sikkerhetskameraer kun ved bruk av stemmen. Du kan for eksempel si «Hey Google, vis meg kameraet i hagen» via en Google Nest-høyttaler eller -skjerm eller Chromecast Voice Remote.

Dette trenger du

• Et kompatibelt sikkerhetskamera
  • En Google Nest- eller Home-høyttaler eller -skjerm
  • En Chromecast eller TV med Chromecast innebygd

Trinn 1. Konfigurer sikkerhetskameraet

• Hvis du har et Nest-kamera eller en Nest-ringeklokke, bør du følge veiledningen i esken og appen.
  • Hvis du har et annet kompatibelt kamera, bør du følge veiledningen fra produsenten.

Merk: Nest-kameraer og -ringeklokker kan strømme til Chromecast med Google TV eller smartskjermer. Finn ut hvordan du strømmer fra sikkerhetskameraet ditt via skjermen du har.

Trinn 2. Konfigurer enheten

Hvis du ikke har konfigurert Chromecasten, høyttaleren eller skjermen ennå, bør du følge fremgangsmåten nedenfor. Sørg for at du kobler disse enhetene til det samme wifi-nettverket som kameraet, og at du legger dem til i det samme hjemmet i Google Home-appen:

Trinn 3. Legg til kameraet eller ringeklokken i Google Home-appen

Merk: Hvis du har konfigurert et Nest-kamera eller en Nest-ringeklokke, skal denne enheten allerede være lagt til i Google Home-appen. Hvis du ikke finner Nest-kameraet eller -ringeklokken der, bør du tvinge appen til å avslutte og så åpne den på nytt.

Hvis du har et annet kompatibelt kamera eller fortsatt ikke finner Nest-kameraet ditt i appen, følger du denne fremgangsmåten:

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Sjekk at Google-kontoen du ser, er den som er knyttet til høyttaleren eller skjermen. For å bytte konto, trykk på en annen konto eller Legg til en ny konto.
  3. Bekreft at du bruker hjemmet du har lagt til Chromecasten og høyttaleren eller skjermen i. For å bytte mellom hjem, trykk på expand more icon ved siden av hjemnavnet.
  4. Trykk på Enheter   Legg til   Fungerer med Google Home Works with Google Home.
  5. Velg kameraprodusenten i listen for å fullføre konfigureringen.

Trinn 4. Bruk talekommandoer for å strømme feeden fra sikkerhetskameraet til TV-en

Handling:

Si «Hey Google» og deretter

Start strømmingen

«Vis [kameranavn]»

«Hva er på [kameranavn]?»

«[Kameranavn] på [navnet på Chromecast-enheten]»

«Spill av [kameranavn] på [navnet på Chromecast-enheten]»

«Vis [kameranavn] på [navnet på Chromecast-enheten]»

Stopp strømmingen

«Stopp [navnet på TV-en/Chromecast-enheten]»

For å spare strøm stoppes den direktesendte videostrømmen automatisk:
  • Direktevideo fra batteridrevne Nest-kameraer og -ringeklokker stopper etter 5 minutter.
  • Direktevideo fra Nest-kameraer og -ringeklokker med ledning stopper etter 12 timer.

For å starte direktesendingen igjen, gjenta talekommandoen.