To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

De videofeed van je Nest-camera naar een tv streamen via een speaker of scherm

Gebruik alleen je stem om live videofeeds van je Nest-camera's of -deurbellen of andere compatibele beveiligingscamera's te bekijken. Zeg bijvoorbeeld 'Hey Google, toon mijn camera in de achtertuin' via een Google Nest-speaker of -scherm of Chromecast-stembediening.

Wat je nodig hebt

• Compatibele beveiligingscamera
  • Speaker of scherm voor Google Nest of Home
  • Chromecast of tv met Chromecast ingebouwd

Stap 1. Stel je beveiligingscamera in

• Als je een Nest-camera of -deurbel hebt, volg je de instructies in de verpakking en in de app.
  • Als je een andere compatibele camera hebt, volg je de instructies van de fabrikant.

Opmerking: Nest-camera's en -deurbellen kunnen streamen naar de Chromecast met Google TV of het scherm van een smartdisplay. Vind meer informatie over hoe je je beveiligingscamera streamt via je scherm.

Stap 2. Stel je apparaat in

Als je je Chromecast en speaker of scherm nog niet hebt ingesteld, volg je de onderstaande stappen. Zorg dat deze apparaten verbinding hebben met hetzelfde wifi-netwerk als je camera en voeg ze toe aan hetzelfde huis in de Google Home-app:

Stap 3. Voeg de camera of deurbel toe aan de Google Home-app

Opmerking: Als je een Nest-camera of -deurbel hebt ingesteld, is deze als het goed is al toegevoegd aan de Google Home-app. Als je de Nest-camera of -deurbel niet kunt vinden in de app, sluit je de app geforceerd af en open je deze opnieuw.

Als je een andere compatibele camera hebt of je Nest-camera nog steeds niet kunt vinden in de app, volg je deze stappen:

1. Open de Google Home-app Google Home-app.
  2. Ga na of het Google-account dat je ziet, het account is dat is gekoppeld aan je speaker of scherm. Als je van account wilt wisselen, tik je op een ander account of op Nog een account toevoegen.
  3. Ga na of je het huis gebruikt waaraan je je Chromecast en speaker of scherm hebt toegevoegd. Als je tussen huizen wilt schakelen, tik je naast de naam van het huis op expand more icon.
  4. Tik op Apparaten Toevoegen  Werkt met Google Home Works with Google Home.
  5. Kies de camerafabrikant in de lijst om het instellen af te ronden.

Stap 4. Gebruik spraakopdrachten om je beveiligingscamera naar je tv te streamen

Actie:

Zeg 'Hey Google' en dan:

Stream starten

'Laat [cameranaam] zien'

'Wat gebeurt er op [cameranaam]?'

'[Cameranaam] op [naam Chromecast-apparaat]'

'Speel [cameranaam] af op [naam Chromecast-apparaat]'

'Laat [cameranaam] zien op [naam Chromecast-apparaat]'

Stream stoppen

'Stop [naam van tv of Chromecast-apparaat]'

De live videostream stopt automatisch om energie te besparen:
  • De live video van Nest-camera's en -deurbellen op batterijen stopt na 5 minuten.
  • De live video van Nest-camera's en -deurbellen op netvoeding stopt na 12 uur.

Herhaal je spraakopdracht om de livestream opnieuw te starten.