Om Familie-Wi-Fi

Følg med på hvor mye tid barna bruker foran skjermen, med Familie-Wi-Fi i Google Wifi-appen.

Sett Wi-Fi på pause på forespørsel

Med Wi-Fi-pause bestemmer du når barna har tilgang til Internett på enhetene sine. Sørg for at barna oppfyller pliktene sine, ved å sette Wi-Fi på pause for en etikett eller for spesifikke enheter – dette gjør du på et blunk med bare ett trykk. Finn ut mer.

Still inn Internett-pauser

Ikke fortvil om barna dine surfer på nettet konstant og ikke følger de daglige rutinene sine. Bruk etiketter i Familie-Wi-Fi for å stille inn Wi-Fi-pauser når det trengs mest – for eksempel like før leggetid eller når leksene må gjøres. Wifi-appen tar seg av resten. Finn ut mer.

Blokkér automatisk millioner av nettsteder som er uegnet for mindreårige

Hvil bedre med nettstedsblokkering. Bruk etiketter for å konfigurere nettstedsblokkering, som bruker Googles Sikkert Søk-teknologi for å hindre millioner av nettsteder med voksent innhold fra å vises på barnas enheter. Finn ut mer.

Gruppér enheter med etiketter

Med etiketter kan du gruppere flere enheter sammen, slik at du kan sette dem på pause, slå på nettstedsblokkering eller opprette tidsplaner med bare noen enkle trykk. Finn ut mer.