Om Familie-Wi-Fi

Hold øye med barnas skjermtid med Familie-Wi-Fi i Google Home- eller Google Wifi-appen.

Sett Wi-Fi på pause på forespørsel

Med Wi-Fi-pause bestemmer du når barna har tilgang til Internett på enhetene sine. Hjelp barna med å prioritere daglige gjøremål ved å sette Wi-Fi på pause for en gruppe enheter i mobilappen din eller ved hjelp av tale via Google-assistenten. Finn ut mer.

Still inn Internett-pauser

Ikke fortvil om barna dine surfer på nettet konstant og ikke følger de daglige rutinene sine. Bruk grupper i Familie-Wi-Fi til å planlegge Wi-Fi-pauser for daglige gjøremål, for eksempel leksearbeid eller når det er sengetid. Finn ut mer.

Blokkér automatisk millioner av nettsteder med voksent innhold

Hvil bedre med nettstedsblokkering. Bruk grupper for å konfigurere nettstedsblokkering, som bruker Googles Sikkert Søk-teknologi for å forhindre at millioner av nettsteder med seksuelt innhold vises på barnas enheter. Finn ut mer.

Kontrollér flere enheter med grupper

Med grupper kan du administrere flere enheter sammen, slik at du kan sette nettstedsblokkering på pause, slå på nettstedsblokkering eller opprette tidsplaner med bare noen få trykk. Finn ut mer.