Kanalvalg for nettverksassistenten

Når det er mange biler på motorveien, kan det oppstå trafikkork. Slik er det også med Wi-Fi-nettverket ditt. Men med Google Wifi er en snarvei aldri langt unna.

Google Wifi bruker den innebygde teknologien for registrering av høy trafikk for å oppdage at den kjører på en treg kanal. Den setter deg automatisk over til en raskere kanal etter behov – så blir tilkoblingen for Wi-Fi-enhetene dine så rask som mulig.

Se denne videoen for å finne ut mer. (Bare tilgjengelig på engelsk.)

How Google Wifi keeps your Wi-Fi fast