Blokkér automatisk millioner av nettsteder med voksent innhold

Med Familie-Wi-Fi kan du automatisk blokkere millioner av seksuelt eksplisitte nettsteder fra barnas enheter.

Før du begynner

For å konfigurere nettstedsblokkering må du først opprette en familie-Wi-Fi-gruppe eller etikett.

Konfigurer nettstedsblokkering

For Google Nest Wifi med Google Home-appen

1. Åpne Google Home-appen Google Home app.
  2. Trykk på Wifi  etterfulgt av Familie-Wi-Fi.
  3. Trykk på Endre under navnet på gruppen du vil blokkere.
  4. Rull ned til «Begrens tilgang»-delen.
  5. Slå på Sikkert Søk.

For Google Wifi med Google Wifi-appen

1. Åpne Google Wifi-appen .
  2. Trykk på Innstillinger og handlinger-fanen  etterfulgt av Familie-Wi-Fi .
  3. Trykk på Nettstedsblokkering.
  4. Slå på Nettstedsblokkering ved siden av gruppen du vil blokkere.

Slå av nettstedsblokkering

I Google Home-appen

1. Åpne Google Home-appen Google Home app.
  2. Trykk på Wifi  etterfulgt av Familie-Wi-Fi.
  3. Trykk på Endre under navnet på gruppen du vil blokkere.
  4. Under «Begrens tilgang» slår du av Sikkert Søk.

I Google Wifi-appen

1. Åpne Google Wifi-appen .
  2. Trykk på Innstillinger og handlinger-fanen  etterfulgt av Familie-Wi-Fi .
  3. Trykk på Nettstedsblokkering.
  4. Slå av Nettstedsblokkering ved siden av gruppen du vil oppheve blokkeringen av.

Hva er Google Sikkert Søk?

Nettstedsblokkeringen for Google Nest Wifi og Google Wifi bruker Googles Sikkert Søk-teknologi til å blokkere millioner av seksuelt eksplisitte nettsteder. Internett er enormt, og ingen filtre er perfekte, men Sikkert Søk hjelper deg med å unngå de fleste nettsteder med seksuelt innhold.

Sikkert Søk blokkerer for øyeblikket ikke nettsteder som inneholder voldelig eller ulovlig innhold.

Kommentar: Den automatiske blokkeringen til Google Nest og Google Wifi forhindrer at disse Sikkert Søk-nettstedene blir nådd, men de blokkerer ikke nettstedene fra å vises i Google Søk-resultater.

Relatert artikkel